ROKON - Uw partner voor rautenhaus digital ROKON Tel. 0049-(0) 2828-902538
eMail: info@rokon.info
Uw partner voor rautenhaus digital® SLX850: Multifunctionele centrale        

 

Update
 
Op dit moment zijn er geen nieuwe ontwikkelingen te melden.
 

Multifunctionele decoder SLX888N


   Multifunctionele decoder SLX888N

De multifunctionele decoder SLX888N voor het schakelen en melden beschikt over een udate geschikte processor en RMX7-, RMX1-, SX0- en een SX1-compatibele 7-polige aansluitbussen en verterkte uitgangsvermogen tot 4A. Voor het schakelen van acht wissels, licht of armseinen, ontkoppelaars enz. over een systeemadres. Per uitgang zijn max. twee magneetartikelen aansluitbaar (bijv. spoorverbinding met 2 wissels). Een combinatie tussen impuls en duurstroom, evenals aansturing van twee adressen in duurstroom modus is mogelijk.

SELECTRIX-compatibel, daardoor volledige samenwerking met alle SELECTRIX-systeemcomponenten.

Technische specificaties

Programmering elektronisch zonder DIP schakelaars, openen van de behuizing is niet nodig. Programmeerbaar op de adressen 0 tot 103.
 
Impuls uitgangen

8 Impuls uitgangen voor wisselaansturing, uitgangen altenerend. Dit houd het volgende in een uitgang bestaat uit twee klemmen. Wanneer de eerste klem een korte impulsspanning voert, dan is de tweede klem spanningsvrij en omgekeerd. Is bijzonder geschikt voor wissels en armseinen.

8 Impuls uitgangen en terugmelding van de wisselstand aan de centrale. Bijzonder geschikt voor wissels en armseinen.

8 Impuls uitgangen en opslag van de laatste schakelstand bij het uitschakelen en het weer opnieuw zetten van deze opgeslagen stand bij het weer inschakelen van de centrale. Bijzonder geschikt wissels en armseinen.

8 Impuls uitgangen en terugmelding van de wisselstand aan de centrale, opslag van de laatste schakelstand bij het uitschakelen en het weer opnieuw zetten van deze opgeslagen stand bij het weer inschakelen van de centrale. Bijzonder geschikt wissels en armseinen.

 
Duurstroom uitgangen

8 Duurstroomuitgangen alternerend. Dit houdt in een uitgang bestaat uit twee klemmen. Indien de eerdte is ingeschakeld, is de tweede uitgeschakeld en omgekeerd. Bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld lichtseinen en voor het aansturen van de bezetmelding van bedieningspanelen.

16 Duurstroomuitgangen. Twee adressen zijn nodig. Alle uitgangen zijn apart te schakelen, hiervoor moet de functiedecoder op twee adressen geprogrammeerd worden. Deze instelling is bijzonder geschikt voor ontkoppelaars, lichtseinen of modelbaan verlichtingen en voor het terug melden van Wisselstanden op een bedieningspaneel.

8 Duurstroomuitgangen alternerend en opslag van de laatste schakelstand bij het uitschakelen en het weer opnieuw zetten van deze opgeslagen stand bij het weer inschakelen van de centrale. Bijzonder geschikt voor lichtseinen.

16 Duurstroomuitgangen. Twee adressen zijn nodig en opslag van de laatste schakelstand bij het uitschakelen en het weer opnieuw zetten van deze opgeslagen stand bij het weer inschakelen van de centrale. Bijzonder geschikt voor lichtseinen, baanverlichtingen enz.

 
Combinatie bedrijf Combinatie bedrijf van impuls en duurstroom uitgangen, aantal van de duurstroom uitgangen vrij prorammeerbaar.
 
Terugmelding van de wisselstand aan een programmeerbaar adres in de databus
 
Opslagfunctie van de laatste stand van de wissels, seinen enz. bij het uitschakelen van de centrale en het weer terug schrijven bij het inschakelen. Hierbij wordt een overbelasting van de voeding bij het inschakelen van de centrale voorkomen, omdat niet alle wissels en seinen in de basisstand terug gezet worden. Hiermee wordt een hernieuwde zoekopdracht bij een besturingssoftware om de magneetartiklen in de basisstand te zetten overbodig.
 
Sequentieel schakelen Alle schakelbevelen van een functiedecoder worden achter elkaar afgewerkt. Daardoor wordt een overbelasting van de trafo voorkomen, daar het bij het bedienen van 8 wissels deze niet tegelijkertijd maar afzonderlijk geschakeld worden.
 
Spoor bezetmelding van acht blokken. Volledige functie van de bezetmelding ook in diodenremtrajecten. Naar wens te programmeren met vrijgave vertraging.

Voor verdere informatie verwijs ik u naar Handleidingen

Bestelnummer Artikelbschrijving Stukprijs (incl. btw.) Aantal
SLX888NMultifunctionele decoder SLX888
8 voudige functiedecoder en 8 voudige bezetmelder voor het schakelen van 8 wissels, seinen 16 lampen of ontkoppelaars en voor het zichtbaar maken van bezetmeldingen op het bedieningspaneel. En voor het bewaken van 8 blokken. Adres en bedrijfskeuze elektronisch zonder schakelaars programmeerbaar. Met 7-polige busaansluiting, compatibel met de 5-polige busaansluiting.(SX1 en RMX1)
184,90 €Bestellen
SXMPROGSX-Modul-Programmer
voor het eenvoudig programmeren van alle stationäre decoders van rautenhaus digital en Uwe Magnus.
39,90 €Bestellen
BK060Databuskabel lengte van 0,60m
8,90 €Bestellen
BK060gDatabuskabel lengte van 0,60m, gerader Stecker
8,90 €Bestellen
BK100Databuskabel lengte 1m
9,90 €Bestellen
BK150Databuskabel lengte 1,5m
10,90 €Bestellen
BK200Databuskabel lengte 2m
11,90 €Bestellen
BK250Databuskabel lengte 2,5m
12,90 €Bestellen
BK350Databuskabel lengte 3,5m
14,90 €Bestellen
BK400Databuskabel lengte 4m
15,90 €Bestellen
BK450Databuskabel lengte 4,5m
16,90 €Bestellen
BK500Databuskabel lengte 5m
17,90 €Bestellen

Verzending onder rembours, voorruitbetaling of overeenkomend,
verzendkosten EUR 5.50, bestellingen vanaf EUR 400 binnen Nederland geen verzendkosten,
betaling binnen 14 dagen na rekeningsdatum.

Bank: ROKON Electronica, Fortisbank Doetinchem, Rekening Nr. 97. 11. 81. 047, NL75FTSB0971181047

Prijsveranderingen en vergissing onder voorbehoud. Technische veranderingen van het product onder voorbehoud.