ROKON - Uw partner voor rautenhaus digital ROKON Tel. 0049-(0) 2828-902538
eMail: info@rokon.info
Uw partner voor rautenhaus digital® SLX850: Multifunctionele Centrale        

 

Update
 
Op dit moment zijn er geen nieuwe ontwikkelingen te melden.
 

Functiedecoder SLX808N


   Functiedecoder
SLX808N

Nieuwe gemodificeerde funktiedecoder met een processor die geupdate kan worden en RMX7, RMX1, SX0 evenals SX1-compatibele 7-polige aansluitbussen en versterkte uitgangsbelasting tot 4A bezit. voor het schakelen van acht wissels, Licht of formseinen, ontkoppelrails enz. over een systeemadres. Per uitgang zijn er twee magneetartuikelen aan te sluiten (z.B. spoorverbinding met twee wissels). Combinatiebedrijf tussen impuls en duurstroom, evenals aansturing van twee adressen in duurstoom modus mogelijk.

De functiedecoder SLX808N kan in ons niewe RMX-Systeem en in ieder Selectrix compatibel systeem ingezet worden die met een een standaard SX-Bus werkt. De functiedecoder SLX808N kan in een zelfstandig SX schakel en meldsystem ook met DCC of Motorola aangestuurde modelspoorbanen per PC aansturing ingezet worden.

De SLX808N heeft volgende programmeermogelijkheden

  • 8 Duurstroomuitgangen alternerend. Dit wil zeggen dat een uitgang 2 aansluitklemmen heeft, wanneer de eerste klem ingeschakeld is, is de tweede uitgeschakeld en omgekeerd. (voor het gebruik van bijv.lichtseinen en voor het zichtbaar maken van bezetmeldingen in het schakelpaneel).
  • 16 Duurstroomuitgangen. Twee adressen zijn nodig. Alle uitgangen zijn apart te schakelen, hiervoor moet de decoder op twee adressen geprogrammeerd worden. ( Deze instelling is bijzonder geschikt voor ontkoppelrails, lichtseinen of baanverlichting en voor het terug melden van wisselstanden op een bedieningspaneel).
  • 8 Duurstroomuitgangen alternerend ( zoals 1.) en opslag en onthouden van de laatste schakelstand bij het uitschakelen en weer inschakelen van de centrale. (wederom geschikt voor lichtseinen)
  • 16 Duurstroomuitgangen. Twee adressen zijn nodig ( zoals 2.) en opslag en onthouden van de laatste schakelstand bij het uitschakelen en weer inschakelen van de centrale. (voor lichtseinen, baanverlichting enz.)
  • 8 Impuls Uitgangen voor wisselaansturing, uitgangen altenerend. Dit wil zeggen dat een uitgang 2 aansluitklemmen heeft, wanneer de eerste klem kort ingeschakeld wordt is, is de tweede uitgeschakeld en omgekeerd.(zeer geschikt voor wissels en armseinen).
  • 8 Impuls Uitgangen (zoals 5.) en terugmelding van de wisselstand aan de centrale. (voor wissels en armseinen).
  • 8 Impuls Uitgangen (zoals 5.) en opslag en onthouden van de laatste schakelstand bij het uitschakelen en weer inschakelen van de centrale. (voor wissels en armseinen).
  • 8 Impuls Uitgangen (zoals 5.) en terugmelding van de wisselstand aan de centrale, opslag en onthouden van de laatste schakelstand bij het uitschakelen en het inschakelen van de centrale. (bijzonder geschikt voor wissels en armseinen).
  • Gemengd bedrijf tussen impuls en duurstroom uitgangen, aantal van de duurstroomuitgangen vrij programmeerbaar (inzetbaar bij programmering van punt 5 tot 8.)

De functiedecoder SLX808N kan op alle adressen vaon 0 tot 103 geprogrammeerd worden.

SELECTRIX-compatibel, daardoor een volledige werking met alle SELECTRIX-Systeemcomponenten.

Voor verdere informatie verwijs ik u naar de Handleidingen

Bestelnummer Artikelbschrijving Stukprijs (incl. btw.) Aantal
SLX808N8 voudige functiedecoder met terugmelding
voor het schakelen van 8 wissels, seinen 16 lampen of ontkoppelrails en voor de aansturing van bezetmeldingen op het bedieningspaneel. Terugmelding van de wisselstand aan een programmeerbaar adres over de databus. Met geheugenfunctie van de wisselstand bij het uitschakelen. Gecombineerd bedrijf tussen impuls en duurstroom. Adressen en bedrijfskeuzen elektronisch zonder schakelaars programmeerbaar.
107,90 €Bestellen
SXMPROGSX-Modul-Programmer
voor het eenvoudig programmeren van alle stationäre decoders van rautenhaus digital en Uwe Magnus.
39,90 €Bestellen
BK060Databuskabel lengte van 0,60m
8,90 €Bestellen
BK060gDatabuskabel lengte van 0,60m, gerader Stecker
8,90 €Bestellen
BK100Databuskabel lengte 1m
9,90 €Bestellen
BK150Databuskabel lengte 1,5m
10,90 €Bestellen
BK200Databuskabel lengte 2m
11,90 €Bestellen
BK250Databuskabel lengte 2,5m
12,90 €Bestellen
BK350Databuskabel lengte 3,5m
14,90 €Bestellen
BK400Databuskabel lengte 4m
15,90 €Bestellen
BK450Databuskabel lengte 4,5m
16,90 €Bestellen
BK500Databuskabel lengte 5m
17,90 €Bestellen

Verzending onder rembours, voorruitbetaling of overeenkomend,
verzendkosten EUR 5.50, bestellingen vanaf EUR 400 binnen Nederland geen verzendkosten,
betaling binnen 14 dagen na rekeningsdatum.

Bank: ROKON Electronica, Fortisbank Doetinchem, Rekening Nr. 97. 11. 81. 047, NL75FTSB0971181047

Prijsveranderingen en vergissing onder voorbehoud. Technische veranderingen van het product onder voorbehoud.